Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Luffy Liu

Telefoonnummer : +86-15062512110

WhatsApp : +8615062512110

Free call

Kunstmatige Heup en Knie Gezamenlijke Vervangingsimplant Leverancier

May 11, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Kunstmatige Heup en Knie Gezamenlijke Vervangingsimplant Leverancier

Met de snelle ontwikkeling van wetenschap en technologie, worden de meer en meer high-tech en betere producten gebruikt in orthopedische chirurgie. Enerzijds, vereist het succes van orthopedische chirurgie de buitengewone vaardigheden van de arts, en anderzijds, vereist het zorgvuldigere voorbereiding voor de chirurgie.

De mensen zeggen: Het hart van de arts is het hart van de ouders. In het ziekenhuis, kunnen wij de gebroken patiënten, het bloed en de beenderen altijd zien, en de muren van het ziekenhuis luisteren aan meer gebeden dan de kerk. De mensen willen hun gezondheid herstellen, maar wegens de prijs van chirurgie en de orthopedische instrumenten nodig in de chirurgie, zoals kunstmatige verbindingen, interne en externe fixators, enz., is het een uitgave voor patiënten.

Als u het meest geschikte orthopedische apparaat voor dit type van patiënt wilt kiezen, is een coördinatie van kwaliteit en prijs de nadruk van de selectie.

De breuken worden gewoonlijk geheeld binnen 1-2 jaar na chirurgie. Als niet-verenigde het been wordt gevonden, is het belangrijkste probleem verbrijzelde die breuken met andere die verwondingen worden gecombineerd, door ongepaste behandeling worden gevolgd. De interne bevestiging met met elkaar verbindende spijkers is een betere methode voor de de laatste jaren niet-verenigde behandeling van lang been geworden.

Het scherpen van messen snijdt geen hout per ongeluk, en kiest geschikte intramedullary spijkers voor patiënten voor chirurgische bevestiging. Het kiezen van intramedullary spijkers van Jiangsu Gather's kan niet alleen hun eigen niveau maximaliseren, maar ook de laagste prijs af fabriek en de hoge productkwaliteit verkrijgen. , om sommige onnodige prijzen te verminderen.

Voor het kunstmatige gezamenlijke deel, is de selectie een essentieel onderdeel van voorbereiding vóór chirurgie. De keus van gezamenlijke prothese beïnvloedt direct het chirurgische effect. In tegenstelling tot interne bevestiging of externe bevestiging, kunnen de kunstmatige verbindingen na één of twee jaar worden verwijderd. De kunstmatige verbindingen moeten voor het leven worden gebruikt. Als de problemen tijdens dit proces voorkomen, wordt de Chirurgische vervanging ook vereist.

Daarom is de selectie van kunstmatige verbindingen gelijkwaardig aan een levengebeurtenis voor patiënten. Vereist zorgvuldige selectie door de arts.

Tijdens selectie, kunnen er dure of goedkopere degenen zijn, maar het belangrijkste ding moet evalueren of de algemene voorwaarde van de patiënt kan worden in werking gesteld en, en de mogelijke problemen van de verrichting, dan de meest geschikte kunstmatige prothese voor de patiënt kiezen.

Bijvoorbeeld, leed een vrouw jammer genoeg aan een autoongeval en leed aan ernstige schade aan haar heupverbinding. Zij moest door een heupvervanging gaan. Vele mensen zouden de patiënt vertellen om te kiezen beste van in het buitenland, maar de gezinssituatie van deze vrouw stond haar niet toe. Betaal in het buitenland voor de aankoop van kunstmatige heupprothesen. Op dit ogenblik, is het een strategie om binnenlandse producten te kiezen.

In termen van kwaliteit, is er nog een hiaat tussen buitenlandse merken en Chinees-Gemaakte kunstmatige verbindingen, maar zij krimpen. Natuurlijk, vergelijkend de prijzen van kunstmatige verbindingen in binnen- en buitenland, zijn de prijzen van Chinese producten nog zeer geschikt.

U kunt kiezen Jiangsu Biotech-Co., Ltd verzamelt als u geschikte orthopedische instrumenten met betere kwaliteit en lagere prijs wilt. De kwaliteit is goed en de prijs is eerlijk! Het is ook een orthopedische productiebasis in China, met dozens die medio-aan-hoog-Beëindigenfabrikanten, alle die producten behandelen voor orthopedische chirurgie zoals KLASSE I, CLASSII, orthopedische implants van CLASSIII en instrumenten worden vereist.

Jiangsu verzamelt Biotech-Co., is Ltd betrouwbaar, is zijn officiële website https://www.surgeryorthopedics.com/

Kunstmatige verbindingen

Kunstmatige gezamenlijke materialen

Kunstmatige gezamenlijke vervanging

Prothetische gezamenlijke besmetting

Waarom daar verschillende types van kunstmatige verbindingen zijn

Soorten arthroplasty

Kunstmatige verbindingen Quizlet

Arthroplasty complicaties

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

luffyliu@jsgather.cn
+8615062512110
86-15062512110
+86-15062512110