Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Luffy Liu

Telefoonnummer : +86-15062512110

WhatsApp : +8615062512110

Free call

Dij Met elkaar verbindende Intramedullary Spijker

May 11, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Dij Met elkaar verbindende Intramedullary Spijker

De Schroef van traumacannulated

Na een breuk, weten wij allen dat verschillende fixators volgens de breukplaats moeten worden geselecteerd. Traumatisch cannulated schroeven vaak worden gebruikt voor breuken in sommige speciale delen zoals dijhalsbreuken, en zijn ook belangrijke interne fixators. Met hun speciale bevestiging en compressiegevolgen, is het trauma klein en geen staalplaat wordt vereist. Dit soort schroef wordt meestal gebruikt voor jonge en op middelbare leeftijd mensen, waarom?

Omdat vele bejaarde patiënten met dijhalsbreuken osteoporose hebben, als a cannulated wordt de schroef gebruikt voor bevestiging, zal het waarschijnlijk het losmaken en breuk van interne fixator veroorzaken. De jongeren hebt goed been en kunt worden bevestigd met cannulated spijkers.

Het is beter voor jongeren om holle spijkers te gebruiken, omdat de kosten klein zijn en het trauma klein is. Het nadeel is dat als de dij hoofdnecrose later voorkomt, het nog moet opnieuw worden in werking gesteld.

Cannulated intramedullary spijkers versus stevige spijkers

Is de Cannulated intramedullary spijker distaal en proximaal plus met elkaar verbindende schroef. Goede mechanische stabiliteit en brede waaier van gebruik. In tegenstelling, zijn de stevige spijkers niet-uitgeboorde intramedullary spijkers, die geen groeven, goede gewrongen sterkte, kleine diameter, hoge eisen ten aanzien van materialen, en lage capaciteit om aan beenvorm hebben aan te passen.

Dij met elkaar verbindende intramedullary spijker

De intramedullary spijkerstaaf wordt voorzien van een proximaal gat van de sluitenschroef op het proximale eind om van het schroefgat en van de verbindingskoker het plaatsen groef de plaats te bepalen. Dit soort intramedullary spijker is bijna de eerste keus voor lange beenderen, is het met de menselijke fysiologische structuur in overeenstemming, en heeft een goed effect bij het oplossen van osteoporose die niet door externe bevestiging of staalplaat kan worden opgelost. Het heeft goede bevestiging, goede omwentelingsweerstand en compressieweerstand.

Het materiaal van de Dij met elkaar verbindende intramedullary spijker van Jiangsu verzamelt Biotech-Co., is Ltd titanium, is de diameter 9/10/11/12mm L/R, is de lengte 340420mm, Eng Cap: 0/5/10/15mm. Dit soort schroef heeft het hart van elke klant met zijn kwaliteit, gewonnen en de orde van onze klanten met lage prijs gewonnen.

De kwaliteit is onze stichting, en de reputatie is ons voordeel. In de woeste concurrentie, weten wij dat hoogte - de kwaliteit is onze stichting op lange termijn, en de lage prijs is onze manier van kleine winsten maar snelle omzet.

Groothandel van diverse orthopedische schroeven, orthopedisch materiaal, enz., fabrieks directe verkoop, geen tussenpersonen om het verschil te verdienen. Absoluut uw beste keus nu! Voldoe aan de behoeften van diverse orthopedie, betrouwbare productkwaliteit, hoge procesnormen!

Als het toenemen ster in China, verzamelt Jiangsu Biotech-Co., heeft Ltd stijgende orden gezien. Onze producten worden uitgevoerd naar Australië, de Verenigde Staten, Canada, India, het Verenigd Koninkrijk en andere plaatsen. Gebruikend het recentste materiaal voor productie, grote kapitaalinvestering en sterk professioneel personeel, is het bedrijf een donker paard in orthopedische apparaten krachtens deze voordelen geworden. Wij hechten groot belang aan de ontwikkeling en de verbetering van verwante producten van orthopedische apparaten.

In termen van protheseontwikkeling, het bedrijf dichte en diepgaande samenwerking met binnenlandse hoogste heup en knie gezamenlijke prothesefabrikanten heeft zich gezamenlijk te ontwikkelen en te vervaardigen. Het niveau van wetenschappelijke onderzoekinvestering behoort tot één van de hoogste orthopedische ontwikkelingsbedrijven in China. Onze producten behandelen alle die producten voor orthopedische chirurgie zoals KLASSE I, CLASSII, orthopedische implants van CLASSIII worden vereist en de instrumenten, de belangrijkste producten zijn: het systeem van de traumaplaat, die plaatsysteem, intramedullary spijkersysteem, ruggegraatssysteem, externe bevestigingsinstrumenten, Sportblessures, de Medische Systemen van het Machtshulpmiddel en Gerelateerde Instrumentengroepen sluiten.

Koop intramedullary spijkers in Jiangsu verzamelen Biotech-Co., Ltd, economisch en hoogstaand!

 

De bevestiging van de Cannulatedschroef

De heup van Cannulatedschroeven

Cannulated niet schroef

Cannulatedschroeven Synthes

Met elkaar verbindende spijker versus intramedullary spijker

Tibial met elkaar verbindende spijker

Intramedullary met elkaar verbindende spijkertypes

Proximale dijspijker

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

luffyliu@jsgather.cn
+8615062512110
86-15062512110
+86-15062512110